WEDEKIND

With views to die for on an elevated cliff edge overlooking the picturesque Acacia Bay, we built this Taupo new build for the Wedekind family. The ultimate goal was to create a space that utilised all the lake views and a layout that maximised the steep section. We achieved this to the highest standards in collaboration with Don Nelson Architecture.

Entertaining areas are in abundance, both upstairs and downstairs, with views surrounding all. Outside, these areas are expanded with numerous large entertaining decks. To set it all off, a spa was helicoptered into the property and placed on its own structure on the cliff edge amongst the trees.

This stunning property is timeless, and gives the owners boundless space to entertain in while cultivating a unique homely feeling.

Completion Date:July 2012
Build Duration:12 Months
Designer:Wedekind
Client:DON NELSON ARCHITECTS
Wedekind-(5)
Wedekind-(7)
Wedekind-(2)
Wedekind-(4)
Wedekind-(1)